Хіти тижня. Ось вам і Європа вдома: Ціни в Буковелі б’ють рекорди, українці лютують через монополіста лижного курорту

Ті, хто їздив 10 років тому на курорти Польщі, теж зітхають. Адже тоді долар був по 7-8 грн. У Коломойського завжди вміли добре рахувати, скільки можна вижати з клієнта - українця, іноземця, держави.

Курорт "Буковель". Фото: Вікіпедія.

У соцмережах відпочиваючі на курорті “Буковель” розкритикували надмірно високі ціни, передають Патріоти України.

Так, користувач соцмереж показав фото компоту за 50 гривень і ціни на інші напої в “Буковелі”. Наприклад, найдешевший кави без вершків обійдеться гривень в 55, а чай – не дешевше 65 гривень.

У коментарях відпочиваючі зазначили, що покупці самі винні, адже попит породжує пропозицію: “Якщо є долбо...би, які за г...вно платять, то знайдуться шахраї, які їм це г...вно продають. І будуть продавати. І це не президент винен, це просто капіталізм, громадяни). Думайте головою і рахуйте свої гроші”, “хлопці хочуть в комунізм, але це ринок, попит формує пропозицію, підвищений попит збільшує ціну”, “саме так,але ж купують? так, купують! всі кафешки забиті. Мені було неважко взяти з собою термос и бутер, бо стільки платити не збиралась, а хто хоче, хай платить. Попит-пропозиція, нічого особистого” ,”Ринок вирішує. Не ти, не твоя мамка, а ринок. Будуть купувати за такі гроші – будуть такі ціни. Позбувайтеся совкового мислення”. Інші користувачі вирішили пожартувати: “Ви аполітично назву компоту читаєте: “Я – гiдний” треба)”.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...