Хіти тижня. От падлюка: У мережі розгорівся скандал навколо Фреймут, яка заступилася за Бережну

У заяві української телеведучої чимало користувачів мережі вбачають "зраду".

Фото:imagecdn3.luxnet.ua

Смерть опального політика Ірини Бережної спровокувала неоднозначну реакцію у багатьох українців. Ще більше масла вогонь щодо цього підливають і відомі люди, зокрема відома Ольга Фреймут, передають Патріоти України.

Зокрема, україномовна телеведуча одразу після смерті опальної екс-представниці "Партії регіонів" зауважила, що та була її неймовірною подругою.

Такий допис неабияк розлютив українців у мережі. Деякі закидали медійному персонажу, що її донька є російськомовною, хоча сама Фреймут спілкується виключно українською, а дехто пригадав, як українська телеведуча їздила в зону АТО та зняла викривальну передачу про "антисанітарію" на передовій.


Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...

У WhatsApp поширюється нова шахрайська схема: Українцям розповіли, як вберегтися

четвер, 28 березень 2024, 10:48

У месенджері WhatsApp поширюється нова шахрайська схема, мета якої - отримати доступ до акаунтів користувачів. Про це повідомляє Центр протидії дезінформації, передають Патріоти України. Зазначається, що користувачі отримують повідомлення з посиланням ...