Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
28-річна Сілі Мі, володарка титулу "Міс Туризм М'янма", загинула під час потужного землетрусу в місті Мандалай, намагаючись врятувати дитину. Її тіло було виявлено серед уламків 12-поверхового житлового комплексу Sky Villa, який обвалився внаслідок під...
Український письменник Юрій Винничук заявив, що давно запровадив у літературу слово "розкішниця", яке нині так активно вживають у текстах. Про це письменник розповів на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України. Винничук зауважив, що в ті ч...