Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
У суботу, 18 січня в Україні прогнозують переважно суху погоду без істотних опадів. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко у Facebook, передають Патріоти України. За її словами, в Україні протягом суботи прогнозують сильний північно-західний вітер ...
Тариф на електроенергію, який був встановлений в Україні, діятиме протягом поточного опалювального сезону. Уряд не має планів щодо його збільшення. Про це повідомив міністр енергетики Герман Галущенко під час "Години запитань до уряду" 17 січня, переда...