Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
У той час, як пенсії в Україні проіндексували не всім, у Пенсійному фонді України пояснили, що деякі громадяни можуть одночасно мати право на дві пенсії - за віком та по інвалідності. Однак отримувати дозволяється лише одну з них, і остаточне рішення п...
Початок водійського шляху завжди пов’язаний з хвилюванням та страхом помилок. Вибір першого авто має значення: воно повинно бути маневреним, безпечним, економним та простим у керуванні, передають Патріоти України. ТОП авто для водіїв-початківців:. Пора...