Так, дослідники з Інституту інтегративної геноміки Льюїса Сіглера з'ясували, що такі соки негативно впливають на мікрофлору кишечника, передають Патріоти України.
Вчені давали піддослідним мишам пити соки і нектари натщесерце. З'ясувалося, що в цьому стані тонкий кишечник не може розщеплювати фруктозу: вона безпосередньо потрапляє в товсту кишку і завдає серйозної шкоди мікроорганізмам, які не здатні впоратися з вуглеводами. Це стосується як пакетованих, так і свіжих соків.
Результати дослідження показали, що 90% фруктового цукру засвоюється саме в тонкому кишечнику. Вчені радять пити соки в малих кількостях і тільки після прийому їжі. Такий підхід запобіжить "перевантаженості" травної системи і не зашкодить мікрофлорі кишечника.
Керманичі держави давно забули про підвищення базових посадових окладів у СОУ, котрі протягом останніх років нещадно знецінила інфляція. При цьому намагаються збільшити та стабілізувати мобілізацію. Грошове забезпечення військових, які служать у тилу, ...
В Україні запроваджують автоматичну фіксацію порушень правил дорожнього руху — зокрема, проїзду на червоне світло світлофора. Спеціальні камери, встановлені на дорогах, зможуть реєструвати це порушення без прямої участі патрульних поліцейських. Про це ...