Хіти тижня. Оце так: Син українського дипломата Прокопчука постить у соцмережах фото з Путіним

Хоча в українському МЗС запевнили: Ігор Прокопчук – патріот України і має діаметрально-протилежні погляди з рідним братом Олександром, росіянином, який претендує на пост очільника Інтерполу.

Син дипломата Ігоря Прокопчука. Фото: соцмережі.

Син українського дипломата Ігоря Прокопчука постить у соціальних мережах фото з президентом РФ Володимиром Путіним. А в розпал війни на Донбасі він ще й вчився в школі при посольстві Російської Федерації. Відповідні фото син Прокопчука опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

Хоча в українському МЗС запевнили: Ігор Прокопчук – патріот України і має діаметрально-протилежні погляди з рідним братом Олександром, росіянином, який претендує на пост очільника Інтерполу. Мовляв, вони просто росли разом на Житомирщині та закінчили один університет. В українському МЗС запевняють, що родинні зв’язки не вплинули на роботу постпреда України при ОБСЄ і не шкодять національним інтересам країни.

"Ця війна розкидала по обидві сторони лінії фронту друзів, близьких, родичів. Для багатьох це стало справжньою особистою трагедією, але кожен сам робить свій вибір і за нього відповідає. Не мали місця жодні дії, які могли б скомпрометувати постійного представника України при ОБСЄ Ігоря Прокопчука. Так само, як і завдати шкоди національним інтересам України", – повідомили у прес-службі МЗС.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...