Хіти тижня. Оце так: Син українського дипломата Прокопчука постить у соцмережах фото з Путіним

Хоча в українському МЗС запевнили: Ігор Прокопчук – патріот України і має діаметрально-протилежні погляди з рідним братом Олександром, росіянином, який претендує на пост очільника Інтерполу.

Син дипломата Ігоря Прокопчука. Фото: соцмережі.

Син українського дипломата Ігоря Прокопчука постить у соціальних мережах фото з президентом РФ Володимиром Путіним. А в розпал війни на Донбасі він ще й вчився в школі при посольстві Російської Федерації. Відповідні фото син Прокопчука опублікував в Instagram, передають Патріоти України.

Хоча в українському МЗС запевнили: Ігор Прокопчук – патріот України і має діаметрально-протилежні погляди з рідним братом Олександром, росіянином, який претендує на пост очільника Інтерполу. Мовляв, вони просто росли разом на Житомирщині та закінчили один університет. В українському МЗС запевняють, що родинні зв’язки не вплинули на роботу постпреда України при ОБСЄ і не шкодять національним інтересам країни.

"Ця війна розкидала по обидві сторони лінії фронту друзів, близьких, родичів. Для багатьох це стало справжньою особистою трагедією, але кожен сам робить свій вибір і за нього відповідає. Не мали місця жодні дії, які могли б скомпрометувати постійного представника України при ОБСЄ Ігоря Прокопчука. Так само, як і завдати шкоди національним інтересам України", – повідомили у прес-службі МЗС.

Рік полярних сяйв: Астронавт NASA показав приголомшливі кадри з орбітальної станції, що зафіксували дивовижне природне явище (відео)

субота, 27 липень 2024, 15:15

У NASA показали нові кадри з борту Міжнародної космічної станції: на камеру потрапили полярні сяйва, зірки та швидкий метеор. Відео записав астронавт, командир місії SpaceX Crew-8 Метью Домінік, передають Патріоти України з посиланням на Space.com. . ...

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...