Хіти тижня. Паралельний світ: "Артисти хочуть їсти", - Вєрка Сердючка про російські гастролі

Популярний артист, співак і шоумен Андрій Данилко, який здобув популярність під сценічним псевдонімом Вєрка Сердючка, обурений ідеєю заборонити українцям гастролювати в Росії.

"Ну от скажіть мені, навіщо це взагалі? Інших питань у країні немає? По-перше, це справа кожного артиста. Є маса людей, а артисти теж люди, які намагаються якось виживати в нинішніх "прекрасних" умовах. Кожен шукає роботу" , - розповів Данилко в інтерв'ю сайту "Обозреватель", передають Патріоти України.

Він вважає, що несправедливо звинувачувати тільки артистів, адже в Росії працює багато українців.

"Знову-таки, чому це пред'являється до артистів? Пред'явіть тоді до всіх людей з громадянством України. Чому наші жінки там працюють? Чому тоді поїзди ходять на Москву? Артисти - не люди? Їм не треба їсти?", - обурюється артист.

Але він зазначає, що сам виступає тільки на закритих вечірках, які йому ніхто не заборонить, а ось афішні концерти - це інше.

"Так, я підкреслюю, афішні концерти - це дуже велике питання. Таке зараз час. Що ж стосується таких ось закритих заходів - святкування були завжди. Завжди будуть весілля, дні народження. Навіть в найскладніший час", - говорить Данилко.

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...

Які хвороби крові та кровотворних органів звільняють від мобілізації в Україні - роз'яснення

четвер, 28 березень 2024, 16:56

В Україні з початку повномасштабного вторгнення РФ триває загальна мобілізація, під час якої військовозобов'язаних громадян призивають на службу в армію. Однак ціла низка захворювань є законною підставою для звільнення від мобілізації, передають Патрі...