Хіти тижня. "Пекуча" помста: У Києві на 30 автівок вилили кислоту (фото)

​Винуватці псування автомобілів поки невідомі.

Фото:facebook

У Києві на вулиці Ревуцького 11в і 11г невідомі облили кислотою близько 30 автомобілів. Про це повідомляє "Київ Оперативний" в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні вночі, між будинками на вул. Ревуцького 11г і 11в, облили кислотою приблизно 30 автомобілів. Вчора активісти збиралися з приводу незаконної стоянки, а сьогодні вранці ось така ситуація. Збіг?" - написали на сторінці.

Користувачі мережі висловлюють пропозиції, чому ж це сталося. "Шкода звичайно, але навіщо вони так паркуються?" - написав Гена Настич.

"Швидше за все мстять за парковку на тротуарі", - прокоментував Сергій Слєпов.

"Что значит так парковаться, а как там парковаться по-другому. Если практически в каждой квартире есть авто, а дома строились когда, три машины было на дом", - написав Ткач Олександр.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...