Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".
Останнім часом почастішали повідомлення про те, що пенсіонерам у різних областях почали блокувати банківські картки — при тому, навіть тим, у кого пенсія суттєво збільшилась протягом кількох останніх місяців. Втім, ніякого секрету у блокуванні карток н...
В Україні вчителі англійської мови мають високий попит: на платформах для пошуку роботи можна знайти кілька сотень вакансій. Деякі компанії готові платити цим фахівцям зарплату у розмірі понад 40 000 грн, передають Патріоти України. Так, центр іноземни...