Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".

Картину Пабло Пікассо Натюрморт з гітарою, яку 3 жовтня мали перевозити з Мадрида на виставку в місто Гранада, знайшли в столиці Іспанії. Весь цей час її вважали зниклою, адже в Гранаді її не виявили серед доставлених експонатів, 251025 El Pais. Знайшл...
Швейцарія змінила правила подорожей для шукачів притулку. Тепер українські біженці можуть подорожувати до України до 15 днів на півріччя без обмежень. Інші шукачі притулку з 1 листопада не зможуть виїжджати за кордон без вагомих причин, передають Патрі...