Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".
Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...
У вересні 2024 року відбудеться перший автоматичний обмін між Україною та іншими державами інформацією про фінансові рахунки за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart). Країни обміняються даними за друге півріччя 2023 року – це...