Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".

Українка Тамара, яка майже рік мешкає в Ірландії, розповіла про труднощі, з якими стикається у повсякденному житті. За її словами, країна вражає природою, але водночас має низку суттєвих недоліків, які важливо враховувати перед переїздом. Про це блогер...
2 грудня тренер футбольних команд Ворзель і Тясмин Андрій Ващенко та двоє його дітей з селища Олександрівка потрапили у жахливу ДТП на автошляху Київ-Знам’янка біля села Михайлівка, що на Черкащині. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив колега Анд...