Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".

В Україні до переліку критичних підприємств нині входять цирки, театри, тренажерні зали та великі торговельні центри. Про це повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. За даними видання, розширений список крити...
На придбання близьким подарунків на свято Нового року у нас залишається усе менше часу. А це означає, що ймовірність помилитись через поспіх зростає, передають Патріоти України. Саме тому видання The Page вирішило зібрати топ презентів, які забобони не...