Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".

У Херсоні внаслідок атаки російських окупантів по маршрутці загинула начальниця одного з відділень Укрпошти Карина Дементій. Такі повідомлення було опубліковано на офіційній сторінці держкомпанії у Facebook і в Telegram-каналі її гендиректора Ігоря Смі...
Українці сплачують за доставку газу фіксовану суму, яку перераховують раз на рік. У 2025-му платили за доставку, враховуючи об'єм споживання газу з 1 жовтня 2023-го до вересня 2024-го. А у 2026-му - платитимемо за той об'єм газу, який використали з 1 ж...