Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на сторінку Володимира Косенко у соціальній мережі Facebook. Для начинки пельменів, вареників та інших напівфабрикатів, українські виробники використовують тільки кістки, шкури і інші відходи.
"Брат мій працює на виробництві всіма улюблених пельменів, вареників та іншої смакоти, яку ви готуєте на швидку руку. Тому ми і не купуємо ці продукти. Ні, не тому, що він тягає в рукаві пельмені, а тому, що все "м'ясо", яке міститься у таких продуктах - це обвалювання", - написав він.
Технологія виготовлення начинки шокує:
"Це кістки, шкури, обрізані тушки курей та інших смаколиків, які засовують у спеціальний барабан (схожий на пральну машинку), він крутиться, залишки того, що залишилося на цих "продуктах" за рахунок ударів об стінки, відстає від кісток і звалюється в так званий фарш із сполучних тканин, жиру та інших радощів ".
Також до посту додається фото "чудо-начинки".

В Україні завтра, 23 листопада, очікується мокрий сніг, а на дорогах - ожеледиця, передають Патріоти України з посиланням на Укргідрометцентр. В Україні завтра буде хмарно. У західних областях помірний, місцями значний мокрий сніг, на Закарпатті та При...
У День памʼяті жертв Голодоморів в Україні десантники 82-ї Буковинської бригади запалили свічки, аби вшанувати тих, хто загинув від голоду, заподіяного руками московського режиму. Відповідні фото опублікували на фейсбук-сторінці 82-ї окремої десантно-ш...