Хіти тижня. Пенсія або зарплата: Перед яким вибором поставив уряд українців

Пенсійна реформа в Україні, яка, як очікується, буде завершена вже в 2017 році, повинна передбачати норму про те, що громадяни, які вийшли на пенсію, втратять право працювати.

Андрій Рева

Про це в інтерв'ю Realist'у заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, передають Патріоти України.

«У всьому світі діє правило - або пенсія, або зарплата. Після проведення пенсійної реформи, коли пенсія стане достатньою, потрібно встановити правило - або ти працюєш, отримуєш зарплату і виходиш на пенсію трохи пізніше, але пенсія у тебе буде більше. Або ти йдеш відразу і отримуєш пенсію, але не працюєш», - сказав він.

Відповідаючи на питання про те, що через це роботодавці не будуть офіційно оформляти працюючих пенсіонерів, Рева заявив: «320 тис. грн штраф. Будь ласка. Можна не оформляти».

На початку лютого прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляв, що пенсійна реформа, проведення якої вимагає Міжнародний валютний фонд (МВФ), буде завершена в 2017 році. Проведення пенсійної реформи є однією з умов продовження кредитування з боку фонду.

Дати Великодня до 2050 року: Коли святкування у православних і католиків припаде на один день

середа, 1 травень 2024, 15:59

Великдень - одне з найважливіших християнських свят, яке відзначають у пам'ять про Воскресіння Ісуса Христа. Його дата щороку змінюється, адже вона залежить від місячно-сонячного календаря, передають Патріоти України. Різні конфесії використовують різн...

Антициклон впевнено розташувався в Україні: Синоптик дала прогноз на найближчі дні і Великдень

середа, 1 травень 2024, 15:50

Погода в Україні буде сонячною та теплою у четвер, 2 травня, передають Патріоти України з посиланням на допис синоптика Наталки Діденко в Facebook. Максимальна температура повітря впродовж дня становитиме +21 +26 градусів. При цьому вночі очікується +8...