Хіти тижня. Під Москвою загинув визнаний автор хітів російської естради

52-річний музикант є автором десятків хітів, більшість з яких він написав у співавторстві з поетом Миколою Бірюковим.

Володимир Бородін. Фото: соцмережі.

У неділю, 28 жовтня, в Підмосков'ї загинув в автомобільній катастрофі російський композитор-пісняр Володимир Бородін, передають Патріоти України.

52-річний музикант є автором десятків хітів, більшість з яких він написав у співавторстві з поетом Миколою Бірюковим. Його пісні звучать в репертуарі Олексія Глизіна ( «Пізній вечір в Сорренто»), Тетяни Буланової («Сльози на долонях»), Григорія Лепса ( «До станції Зима»), Крістіни Орбакайте ( «Ангел-охоронець»), Анжеліки Агурбаш ( «Крила»).

Трагедія сталася в Солнечногірському районі. Бородін їхав на машині зі своїм сином і невісткою. У них врізалася вантажівка. Володимир помер на місці. Син зі своєю дружиною перебувають у важкому стані в лікарні.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...