Хіти тижня. "Підібгавши колаборантського хвоста": Скандальна учасниця конкурсу "Міс Україна-2017" зникла зі списків і полетіла до Москви

Модель Катерина Луганська, яка повинна була представляти окупований Крим у фіналі національного конкурсу краси "Міс Україна-2017", полетіла в Москву.

Катерина Луганська

Про це свідчить фото в мікроблозі дівчини, передають Патріоти України з посиланням на "Апостроф".

Прізвище та фото Катерини зникли з сайту конкурсу. Учасниць залишилося всього 24. Під номером 6 тепер виступає львів'янка Роксолана Яминська.

Жодних заяв або пояснень на сайті немає. Нагадаємо, раніше журналісти звернулися до організаторів з проханням пояснити, чому Катерина Луганська, яка до цього брала участь в різних російських конкурсах краси, представляючи окупований РФ Крим, приймає участь у конкурсі "Міс Україна".

Повідомлялося, що у дівчини український паспорт, а участь в конкурсах інших держав не забороняється. Відповіді на письмове прохання пояснити, як Катерина Луганська з українським паспортом вчиться в Росії, працює і бере участь у національних конкурсах, вони не отримали.

Участь Катерини Луганської в українському конкурсі обурило і росЗМІ, адже дівчина до цього боролася за корону найкрасивішої дівчини Росії.

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...