Хіти тижня. Підкорила країну: Українка захотіла схуднути в прямому ефірі і стала зіркою мережі (відео)

Звичайна жінка погодилась на соціальний експеримент на очах усієї країни.

Фото: tsn.uaУ соціальній мережі Facebook більше мільйона переглядів зібрали відео про 43-річної Тетяну Осипенко з села Рудьківка Чернігівської області, яка вирішила змінити своє життя на очах у знімальної групи ТСН і всієї країни, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

Жінка погодилася на соціальний експеримент і довірилася професіоналам - дієтолога, стиліста, фітнес-тренера, косметолога і психолога.
Спочатку експерт з харчування провела ревізію в холодильнику Тетяни і викинула звідти все шкідливе: смажене, жирне і штучне. В смітник полетіли спред, шоколадні сирки і фарширована сосисками картопля. З вагою в 148 кілограмів дієтологи таку їжу вживати забороняють.
Взявся за гардероб Рудьковською красуні професійний стиліст. Жінці порадили, як за правильним одягом приховати зайві сантиметри і кілограми і підкреслити достоїнства пишних форм.
Фізичні вправи для прекрасної господині вибрали незвичайні. Фітнес-тренер порадив Тетяні Осипенко, як поліпшити фізичну форму за допомогою молотків і лопати.
Два місяці шляху до нового життя жінки з Рудьківка не принесли божевільних результатів - вага жінки залишився на тій же позначці, а холодильник зі смачними стравами просто зник перед приїздом знімальної групи. Однак Тетяна навчилася любити себе і говорити «ні», а до травня 2018 року пообіцяла повністю змінитися і похвалитися результатами своєї роботи.
Заступник директора департаменту з новим форматам Ольга Кашпор заявила про те, що історія Тетяни з Рудьківка потрапила в саме серце глядачам і членам команди ТСН, які працювали над сюжетами.
"Ми підозрювали, що Тетянині перли розійдуться мільйонним тиражем. Ще під час зйомок і монтажу всі, хто працював над матеріалом, починали говорити її цитатами. Тому що вони розкішні. Мудрі, чесні і одночасно дуже смішні Ймовірно, багато дізналися в Тані свою маму, бабусю, тітку, або себе самого. Це потрапляння в саме серце ", - сказала вона.
У свою чергу, кореспондент ТСН Дмитро Фурдак додав, що цитати Тетяни Осипенко щодня звучать в ньюсрум.
"Мені і всій нашій команді дуже приємно, що Тетяну Осипенко полюбили мільйони глядачів. Воно й не дивно, адже і ми в колективі ТСН щодня цитуємо її "шедеври" і про "сосісочкі", і про "полюбі мєня ззаді, спереді - прівікнеш". Можливо Тетяна поки не досягла основної мети. Але вона подарувала нам всім величезний заряд позитиву. Я і сам досі переглядаю відео нашої "вибухової" Тані. Тому давайте подякуємо її за емоції і побажаємо здоров'я і любові!", - підкреслив кореспондент.

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...