Хіти тижня. Підзаробили: Мати й син організували дитячу порностудію на Житомирщині (фото)

Мати й син організували студію, в якій фотографували малолітніх дівчат, чиї світлини згодом продавали через Інтернет-мережу.

Мати та син підшукували гарних, але бідних дівчаток. Фото: соцмережі.

На Житомирщині правоохоронці викрили двох підозрюваних у торгівлі дитячою порнографією; вчора їм оголосили про підозру у злочині. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Житомирської області, передають Патріоти України.

Як зазначається у повідомленні, 3 жовтня працівники Головного управління Нацполіції в Житомирській області офіційно оголосили двом особам про підозру у торгівлі людьми, або іншій незаконній угоді щодо людини та виготовленні і збуті порнографії.

За даними поліції, мати й син організували студію, в якій фотографували малолітніх дівчат, чиї світлини згодом продавали через Інтернет-мережу. Нині обом загрожує від 8 до 15 років ув’язнення. За інформацією оперативників відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми ГУНП області, діяльність продавців порно тривала упродовж року в одному з районів області. Де саме, поліція не уточнює в інтересах слідства.

Їх клієнтами ставали дівчатка віком 12-13 років із багатодітних та кризових родин. «Як правило, 55-річна жінка підшукували привабливих зовні, але незаможно одягнених дітей і пропонувала підзаробити, користуючись їх уразливим станом та недосвідченістю. Фото робив її 35-річний син у зйомному помешканні, спеціально обладнаному під студію», - уточнюють у поліції.

«Наразі у нас є відомості про десятьох дітей, які фігурують у цій справі, однак ми маємо підстави вважати, що жертв було набагато більше», - розповів заступник начальника ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

Нині вирішується питання про обрання підозрюваним, які є жителями столиці, міри запобіжного заходу. Їх діяння кваліфіковано за ч. 3 ст. 149 (Торгівля людьми, або інша незаконна угода щодо людини) та 301 ч.4 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...