Хіти тижня. "Пєсні і пляскі в гнізді окупантів ": Українська співачка "вигулькнула" на премії у столиці РФ та пообіймалася з Кіркоровим (фото)

Світлана Лобода, яка співає і працює в Росії, засвітилася на церемонії вручення щорічної дитячої музичної премії Kinder МУЗ Awards.

Фото: The Lime.Українська виконавиця Світлана Лобода, яка співає і працює в Росії, засвітилася на церемонії вручення щорічної дитячої музичної премії Kinder МУЗ Awards, яка пройшла 6 грудня о Москві. Про це свідчать фото, опубліковані на російських сайтах, передають Патріоти України.

Судячи зі знімків, Лобода співала на одній сцені з дітьми.

Окрім виступу співачка встигла за лаштунками пообніматься з російським поп-королем Філіпом Кіркоровим.

Відповідний знімок з'явився в мікроблозі співака.

"Ну а зараз, трохи закулісся вчорашнього вечора на "Кіндер Муз ТВ Awards"!!! Всі мої дорогі розкішні жінки були у всій красі. Люблю Вас, мої дорогі жінки", - підписав Кіркоров ряд знімків, серед яких і фото з Лободою.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...