Хіти тижня. Після матчу Ліги Націй між Україною та Чехією УЄФА відкрив дисциплінарну справу

Розслідування буде проведено як щодо гостей, так і щодо господарів футбольного поєдинку.

Ілюстрація:Zaxid.net

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) офіційно повідомив про відкриття дисциплінарної справи після матчу першого туру Ліги націй Чехія – Україна (1:2). Про це повідомляє офіційний сайт організації, інформують Патріоти України.

Як сказано в повідомленні, розслідування буде проведено як щодо гостей, так і щодо господарів. Як відомо, господарів поля звинувачують у затримці початку матчу (поєдинок був перенесений на 15 хвилин через відсутність світла на стадіоні), у відсутності стюардів і блокуванні виходів.

Відносно України комітет розгляне поведінку вболівальників, які використовували піротехніку, кидали сторонні предмети і вибігали на поле. Слід додати, що справа буде розглянута у четвер, 27 вересня, поточного року.

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...