Хіти тижня. Після впровадження безвізу найпопулярнішими серед українців стали несподівані напрямки

​У трійку найбільш популярних напрямків, авіаквитки за якими шукали українці після введення безвізового режиму з ЄС, увійшли, як не дивно, зовсім не найдешевші Барселона, Рим і Париж, свідчать дані пошукача momondo.

Далі, як повідомляють Патріоти України, слідують Мілан, Лісабон, Прага, Варшава, Амстердам, Афіни і замикає десятку лідерів - Мадрид. Більшість пошукових запитів припадало на перельоти з Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя, Дніпра та Івано-Франківська, звідки регулярні рейси до Європи виконують як українські, так і іноземні авіакомпанії.

При цьому, користувачі momondo з Києва найбільше цікавилися авіаквитками в Іспанію, Італію і Францію, зі Львова - в Італію та Іспанію, з Одеси - в Німеччину та Чехію, з Харкова - в Польщу і Іспанію.

За даними momondo, зростання пошукових запитів 12 червня 2017 року, в перший день після введення безвізового режиму з ЄС, склав + 319% в порівнянні з аналогічним днем тижнем раніше. Протягом тижня інтерес до країн безвізової зони дещо стабілізувався, в результаті приріст склав + 62,9%.

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...