Хіти тижня. Племінник кримінального авторитета: Нові подробиці про водія, що збив на смерть дівчинку у Києві (фото)

Мати 23-річного хлопця - старша сестра кримінального авторитета Саші Оболонського.

Кирило Островський та його дядько-злочинець. Фото: Обозреватель.

Кирило Островський, який збив на смерть дівчинку в Києві, є родичем кримінального авторитета і організатора ОЗГ, яка «працювала» з нерухомістю, повідомляють Патріоти України.

За інформацією джерела, мати 23-річного хлопця - старша сестра кримінального авторитета Саші Оболонського.

Саша Оболонський був судимий і не один раз, зокрема, йому пред'являли звинувачення за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Джерело стверджує, що Оболонський вбив власного батька і що зв'язки в правоохоронних органах допомогли перекваліфікувати статтю на «вбивство з необережності».
За інформацією видання, в лютому 2018 року Олександр К-ко був затриманий співробітниками СБУ як організатор злочинного угруповання, яке проводило незаконні оборудки на ринку нерухомості. До складу угруповання входило сім жителів Києва. Для переоформлення житла на підставних осіб зловмисники використовували підроблені доручення і вносили неправдиві дані в систему Державного реєстру прав на нерухоме майно.
Протягом 2017 зловмисники здійснили відчуження кількох житлових і нежитлових об'єктів нерухомості в центральних районах столиці.

Під час обшуків у фігурантів справи правоохоронці вилучили підроблені печатки юридичних осіб, паспорти громадян України і незаповнені нотаріальні бланки. У ватажка ОЗУ, Саші Оболонського, знайшли саморобну вогнепальну зброю, більше трьохсот патронів калібру 7,62 мм і спеціальні технічні засоби для зняття інформації.
Справою займалася поліція і прокуратура. «Зв'язки в Нацполіціі в черговий раз «допомогли» Олександру К-ко. На цьому тлі не дивні і спроби «відмазати» його племінника, який збив дівчинку», - вважає джерело.
Джерело: Обозреватель

Нічого святого: У Росії відсторонили від виконання обов'язків священика, який очолив панахиду за Навальним

середа, 24 квітень 2024, 14:27

Російський священник, який очолив панахиду за опозиціонером Олексієм Навальним у березні 2024 року, був відсторонений від духовних обов'язків на три роки. Про це пише Reuters із посиланням на Московську єпархію РПЦ, передають Патріоти України. Зазначає...

"Хотів показати, як Україна бореться": У Львові винесли вирок залізничнику, який фотографував переміщення військової техніки

середа, 24 квітень 2024, 14:05

Чоловік надсилав фото з переміщення військової техніки своєму знайомому, який проживає у Польщі. Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду, передають Патріоти України. Чоловік є уродженцем Яворівського району та працював оглядачем-ремонтни...