Хіти тижня. По вигляду і не скажеш: У Києві затримали серійного гвалтівника (фото)

Під час обшуку в будинку злочинця правоохоронці вилучили жіночі прикраси, які він відбирав у своїх жертв.

Поліція затримала серійного гвалтівника. Фото: соцмережі.

В Києві затримали чоловіка, який підозрюється в серії згвалтувань і нападів на жінок. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прес-секретар Генпрокуратури Андрій Лисенко, передають Патріоти України.

Повідомлення про чергове зґвалтування на вул. Білицькій в Києві надійшло в поліцію у понеділок, 9 липня. Чоловік напав на 20-річну дівчину і під загрозою насильства примусив її до статевих стосунків і пограбував.

Поліцейським вдалося встановити особу нападника і затримати його. Насильником виявився 45-річний житель столиці, раніше судимий за скоєння розбійного нападу.

Крім того, під час обшуку в його будинку правоохоронці вилучили жіночі прикраси, якими він заволодів раніше під час здійснення аналогічного нападу. Друга жертва вже впізнала свої речі.

На даний момент Київською місцевою прокуратурою № 7 затриманому оголошено підозру за ч. 2 ст. 153 ( "Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом"), ч. 2 ст. 187 ( "Розбій") КК України.

Готується клопотання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. В рамках слідства перевіряється причетність затриманого до скоєння ще 5 нападів на жінок, скоєних на території Києва.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...