Хіти тижня. "Победный хор ваты заткнули хорваты!": Реакція соцмереж на перемогу збірної Хорватії над росіянами на ЧС-2018 (фото)

​Українці радіють поразці росіян і перемозі хорватських футболістів.

Домагой Віда і Огнєн Вукоєвич. Фото:ТСН

Соцмережі бурхливо відреагували на відео гравця збірної Хорватії, "екс-динамівця" Домагоя Віди, яке він разом з Огнєном Вукоєвичем записав після перемоги над Росією. У мережі навіть з'явилася новина, яка нібито була розміщена на пропагандистському сайті Кремля "Звезда": "Віда Домагой проходив підготовку до матчу Росія-Хорватія в таборах полку" Азов "під Маріуполем", - говорить "заголовок новини", передають Патріоти України.

Поки невідомо, чи дійсно була така новина на сайті росіян чи це жарт українських уболівальників.

Проте, українці бурхливо відреагували на таку деталь "біографії" Віди.

Українці радіють перемозі Хорватії і активно діляться емоціями в соцмережах.

"Вукоєвич і Віда - красені, звичайно, як і вся збірна Хорватії, приємно, що саме вони зупинили господарів цього дивного чемпіонату. Удачі їм в півфіналі", - написав Олександр Ткаченко.

"Ех, шкода Росія вилетіла. Не люблю незавершене побєдобєсіє. Уявляєте яка слина була б в цій кунсткамері, якщо б виграли у хорватів? Яка патріотична єлейна гордість з суміші "Ра-сі-я! Па-бє-да! Наші!" Лилася б мало не з кожного російського аккаунта? Російські ліберали самі побігли б Путіну ж*пу цілувати. А якби чемпіонами світу стали ... Ух. Такі перспективи відкриваються. Навіть не уявляю, що він міг би робити з країною. Кріпосне право можна було б вводити. У рекрути набирати. Періщити на стайні. Так чого на стайні - прямо на Микільській. Право першої ночі. Десятину. Панщину. Так що хочеш", - написав журналіст Аркадій Бабченко.

Скрепи, вони такі: У Росії депутат жорстоко побив дружину - згодом вона померла

середа, 8 травень 2024, 17:22

У лютому 2024 року московський муніципальний депутат від партії "Єдина Росія" Валерій Дьомін жорстоко побив свою дружину – Анастасію, яка також є депутаткою від тієї ж путінської партії. Тоді жінка потрапила до лікарні із забоями. Дьомін був дуже розсе...

Мобілізація ув‘язнених в Україні: У парламенті розповіли, як це відбуватиметься

середа, 8 травень 2024, 16:23

У Верховній раді прийняли у другому читанні законопроєкт №11079-1 про добровільну мобілізацію ув‘язнених. Окрім осіб, що вчинили умисні вбивства, ґвалтівників і педофілів, до лав ЗСУ не зможуть вступити корупціонери, ті, хто вчинив злочини проти основ ...