Хіти тижня. "Почему вы так часто стали в трусах выходить? Как совковая курица": У мережі розкритикували скандальну українську співачку за вульгарний вигляд (відео)

​Зірка, яка активно виступає в РФ, станцювала на камеру перед виступом.

Відома співачка Ані Лорак, яка веде активну кар'єрну діяльність в Росії, показала, чим вона займається в гримерці перед виходом на сцену. Виконавиця опублікувала на своїй сторінці в Instagram яскраве відео з танцями, зазначають Патріоти України.

"А ось, що відбувається в гримерці перед виходом на сцену. Спасибі Арета Франклін за настрій", - написала артистка. На відео Кароліна Куєк (справжнє ім'я співачки) в блискучому вбранні танцює і позує на камеру, ймовірно, репетируючи рухи для сцени. Відео можна переглянути тут.

На яскравий ролик відреагували багато користувачів мережі: "Где сексуальные формы Каролина?!". "Хорош уже худеть". "Слишком худая. Не красиво. Как совковая курица".

"Срочно нужно немного поправиться! Слишком худенькая стала... перебор". "Лучше не танцуй, не ее это. Деревянная. Пой и все". "Такая красивая девушка, только вот жаль, что худеет и худеет...скоро одна голова останется".

"А Вам, очевидно, нравится это движение: как Буратино - коленки высоко поднимать маршируя и руки соответственно... Почему вы так часто стали в трусах выходить? У Вас и кроме ног есть чем гордиться, более важным для певицы - голосом! Зачем этот образ поющих трусов?".

"Зря похудела, была класс". "Ужас". "Раньше лучше выглядела". "Почему Вы так исхудали?". "Вот петь богиня. А что танцевать - нет. И не нужно худеть. Сейчас в моде формы".

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми

неділя, 28 квітень 2024, 14:18

В Україні заблокували понад 2500 сайтів з азартними іграми, які забезпечували діяльність проведення азартних ігор та на яких розміщувались ресурси онлайн казино без відповідної ліцензії. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають Патріоти...