Хіти тижня. "Почнуть розстрілювати за те, що людина говорить російською": Одіозний ведучий-втікач заявив про фашизм в Україні (відео)

У РФ бурхливо зреагували на дві новини: мовний скандал у музичній школі Києва і мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Житомирській області.

Юрій Кот. Фото: соцмережі.

Одіозний український ведучий Юрій Кот, який був голосом "антимайдану" і втік до Москви після перемоги Революції Гідності, заявив, що Україна "рухається шляхом фашизму", вирішивши обходитися в публічному просторі без російської мови, передають Патріоти України.

З такою заявою він виступив в ефірі пропагандистського Першого каналу, де росіяни бурхливо обговорювали дві новини: мовний скандал у музичній школі Києва і мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Житомирській області.

"Я чекаю, коли почнуть розстрілювати за те, що людина говорить російською мовою. Україна йде шляхом фашизму", - заявив Кот.

"Насильницька українізація вб'є українську мову і культуру. За пост у Facebook людей викликають слідчі і починають розбиратися, чи ви не агент Кремля", - стверджував скандальний ведучий.

Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

четвер, 18 квітень 2024, 3:25

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально". Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озв...

"У Левка Лук'яненка воно теж було": Ірина Фаріон зробила заяву про своє комуністичне минуле

середа, 17 квітень 2024, 23:29

Те, що Герой України Лук'яненко за свої гуманістичні переконання був жорстоко репресований Радянською владою, як і Миколо Руденко, скандальна політикіню не може поставити собі в паралель співпадінь. Ірина Фаріон в інтерв’ю «Українським новинам» розпові...