Хіти тижня. "Подалась в зірки порно?": Співачка, яка зрадила Україну, обурила мережу (відео)

Підписники не зрозуміли образ, в якому співачка до них звернулася. Ані Лорак у відвертій шовковій сукні з дуже глибоким декольте. Багато шанувальників визнали це неналежним і вульгарним, називаючи кумира "фальшивкою", "вульгарною"

Ані Лорак. Фото: i.ytimg.com

Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка з чоловіком і донькою відпочиває в Мексиці, опублікувала в мережі нове відеозвернення до прихильників. Ролик зірка оприлюднила на своїй сторінці в Instagram, повідомляють Патріоти України.

У короткому ролику Лорак повідомила, що кількість підписників на її сторінці перевищила 3,5 мільйона. Також скандальна співачка подякувала фанатам за підписку.

"Просто спасибі всім, хто любить, мріє, хто дихає зі мною в унісон", - підписала відео українка.

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...

На черзі "Сталін": ЗСУ ліквідували в Україні майже "Дзержинського" та "Леніна"

неділя, 5 травень 2024, 8:26

Українські воїни продовжують знищувати російських загарбників. Цього разу списки "двохсотих" поповнили окупанти з культовими прізвищами. В Україні "мінуснули" Дзержинського Фелікса Едмундовича, а також повного тезку Леніна - Володимира Ілліча Ульянова,...