Хіти тижня. Поетові, який випав із вікна, пенсіонер-ватник влаштував "антибандерівську ніч" у лікарні

Стан Артема Полежаки стабільний з напрямком на одужання.

Артем Полежака. Фото: sumno.com.

Відомий український поет Артем Полежака, який випав 23 жовтня з вікна продовжує знаходитися в лікарні, і поступово одужує. Про це повідомили друзі Полежаки на його сторінці в Facebook, опублікувавши його фото з лікарняного ліжка. Новину передають Патріоти України.

Зазначається, що стан поета стабільний з напрямком на одужання. За словами друга Полежаки, результати аналізів нормальні. Крововилив поки несуттєвий, загрози гематоми не очікується. "УЗД ще не робили, і, начебто, нутрощі всі в порядку", - сказано в повідомленні.

"Ніч пройшла весело. З Артемом все в порядку, але дід, який лежав поруч, вночі почав бурхливий антибандерівський виступ - бідні дівчата-санітарки і медсестри ледь заспокоїли його під ранок. Будемо вважати цей слем програним, бо наш майстер нічим не відповів, оскільки добре спав, і ми перевели його в тихішу і кращу палату (спасибі лікарю, що зробив це)", - додав він.

Мовний омбудсмен Кремінь розповів, у скількох школах України досі вивчають російську як окремий предмет

середа, 1 травень 2024, 23:32

Мовний омбудсмен Тарас Кремінь опублікував звіт за 2023 рік щодо дотримання мовного закону у різних сферах діяльності. Згідно з ним, в Україні залишилося три школи, в яких російську мову викладають як окремий предмет. Водночас 20% дошкільнят не розумію...

Показав чудовий результат: Український військовий став чемпіоном Європи з гирьового спорту

середа, 1 травень 2024, 22:56

Старший лейтенант і учасник збірної України з гирьового спорту Олексій Остапчук став чемпіоном Європи в командній естафеті з класичного поштовху гирі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомляє 115 окрема бригада Сил територіальної оборони ЗСУ, де с...