Хіти тижня. "Погрожували, ображали та лізли до сумочок і в кишені": Охоронці "Ашану" довели 15-річних дівчат до істерики (фото)

Поліцію охорона не викликала і батькам не дзвонили.

Фото: Днепр Час.У Києві, в гіпермаркеті "Ашан" охоронці довели до нервового зриву школярок через підозру у крадіжці. Про це повідомив юрист Маси Найєм на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він розповів, що двох дівчаток звинуватили в крадіжці пилочки для нігтів.

"Дівчинки - неповнолітні, під пресингом і хамством охорони розгубилися, чим охорона і скористалася, відправивши їх у закрите приміщення на "огляд". По дорозі дочка нашого клієнта сказала, що вона ще школярка. Внаслідок чого отримала ще ряд загроз, що тепер вона вилетить зі школи з вовчим білетом", - пише Найєм.

За його словами, поліцію охорона не викликала і батькам не дзвонили. Юрист обурився, що дві п'ятнадцятирічні дівчата залишилися в закритому приміщенні одні з трьома охоронцями, які продовжували їм погрожувати і ображати.

"Дівчата дістали всі вміст сумочок та кишень. Ніякої пилочки серед їх речей не виявилося, що охоронців не влаштовувало. Тому один з них самовільно заліз руками в сумку дочки нашого клієнта, а інший у кишеню її подруги. Після цього від дівчаток стали вимагати, щоб вони розповіли, куди поділи пилку. Це тривало хвилин п'ятнадцять. Після цього їх відпустили. Я не уявляю в якому стані перебували ці діти, але факт в тому що змогли набрати батьків тільки хвилин через десять після того. Ніхто із співробітників Ашана, бачачи, в якому стані знаходяться діти, навіть не спробував надати їм допомогу", - розповів Маси.

Як стверджує юрист, від пережитого стресу в однієї дівчинки відкрилося сильне носова кровотеча. Батьки відразу ж після її дзвінка поїхали з місця події, по дорозі викликавши поліцію. Поліція змогла встановити особу тільки одного з охоронців.

Найєм підкреслив, що якщо цих охоронців не притягнутий до відповідальності – це породить тільки ще більше складнощів.

Мобілізація триває: У яких випадках повістка може вважатися недійсною і чи можна відмовитися від неї

вівторок, 19 березень 2024, 6:22

В Україні повістка, яка не заповнена правильно, може бути визнана недійсною. Проте юристи зазначають: незначна помилка не є поважною причиною відмови від отримання повістки чи неприбуття до Територіального центру комплектування та соціальної підтримки ...

Коли житлове питання стоїть гостро: Українські полярники показали домівку пінгвінів-верхолазів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 5:00

В Антарктиці українці знайшли гніздо пінгвінів у незвичайно високій "точці". Учасники антарктичної експедиції зафіксували гніздування пінгвінів на висоті 295 метрів над рівнем моря. Про дивовижу повідомили у Національному антарктичному центрі України. ...