Хіти тижня. "Поїхала мстити за дядька": Мережі вразила історія російської продавчині, яка воювала на боці бойовиків "ДНР" (фото)

У мережі активно обговорюють новину про загибель на Донбасі мешканки Новосибірської області Анастасії Паутової, яка воювала на боці незаконних збройних формувань.

Анастасія Паутова

Про це пишуть користувачі Twitter і Facebook, передають Патріоти України.

Як зазначає "НГС.Новости", жінка була продавчинею, жила в Краснозерці. У загиблої залишилися п'ятирічна дочка і чоловік. За даними ЗМІ, в Україну сибірячка приїхала в 2014 році.

Інформацію про загибель Паутової підтвердила її мама Лариса Ослопова.

"Настя загинула в ніч з 12 на 13 серпня. Не знаю, як там все сталося. Подзвонив її друг... Просто загинула, і все. Ми зараз чекаємо, коли привезуть її тіло", - розповіла жінка.

За словами матері, Паутова поїхала в зону військових дій після того, як її дядько Денис Морозов, який воював на боці бойовиків "ЛДНР", загинув під час бойових дій.

Видання уточнює, що своїй подрузі, Любові Калініній, жінка все ж пояснила туманно: вбили дядька, поїду.

Мати вбитої додала, що її дочка раніше не цікавилася політикою і автоматами - вона мріяла працювати вчителькою російської та літератури, але не довчився.

"Якщо у тебе все погано, ти живеш в глухий дірі, тебе ви***ив папаша з дому - їдь в Україну і здохни там", "Який же лютий п**дець! Це ж рослини!", "Поїхала в чужу країну вбивати, а її чомусь називають терористкою...". Вони там всі тупі?", - пишуть в інтернеті.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...