Хіти тижня. Показ радянського фільму спричинив гучний скандал у Луцьку

У Луцьку представники націоналістичних організацій зірвали показ документального фільму "Право на крила" про будні одного з авіапідрозділів радянської армії.

Показ документального фільму знятого в 1970 році, мав відбутися 25 листопада у приміщенні актового залу Волинської Державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки, - повідомляє видання "Під прицілом", передають Патріоти України.

У будівлю бібліотеки прийшли представники Національного корпусу, ВО "Свобода" і Правого сектору, зірвавши показ фільму.

"Сьогодні вони ностальгують, а завтра піднімають прапори ДНРів та іншого г**на. Дивіться хороші і правильні фільми", - заявили активісти.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...