Хіти тижня. Похуліганив: У Росії за стрілянину заарештували відомого співака

Суд призначив артисту покарання у вигляді адміністративного арешту на сім діб.

Віталій Грачов, він же Вітас. Фото:СтарХит

У вівторок, 27 березня, в Росії Одинцовський міський суд заарештував співака Вітаса. Про це повідомляє РИА Новости, зазначають Патріоти України.

"Суд призначив йому покарання у вигляді адміністративного арешту на сім діб", - заявила прес-секретар Мособлсуду Наталія Осипова.

Віталія Грачова (справжнє ім'я співака) підозрюють у скоєнні злочину, передбаченого статтею 20.1 "Дрібне хуліганство" КУпАП. Варто відзначити, що дана стаття передбачає максимальне покарання у вигляді 15 діб арешту.

"Сьогодні в Барвисі Віталій Грачов, він же співак Вітас, влаштував стрілянину з охолощеного пістолета. У співака взято пояснення у відділі поліції", - раніше заявив джерело.

Контрабанда прямувала до США: Українські митники вилучили з посилки артефакти 6-го тисячоліття до нашої ери (фотофакти)

середа, 24 квітень 2024, 7:15

Київські митники знайшли автентичні нуклеуси походженням з північно-західної та західної частин України . Під час митного контролю міжнародного поштового відправлення київські митники вилучили з посилки, яка прямувала до США, три археологічні артефак...

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...