Хіти тижня. Покійний був рашистом та вірним путінцем: Помер відомий російський режисер

У 2012 році Станіслав Говорухін був головою передвиборчого штабу Володимира Путіна.

Станіслав Говорухін. Фото: соцмережі.

Помер російський режисер Станіслав Говорухін на 83-му році життя. Про це заявив спікер Держдуми В'ячеслав Володін, повідомляють Патріоти України з посиланням на РІА "Новости".

За його словами, режисер помер 14 червня в санаторії "Барвіха". "О 10:37 в санаторії Барвіха після важкої і тривалої хвороби помер, пішов з життя Станіслав Сергійович Говорухін. Він боровся до кінця з хворобою, але вона його перемогла", - заявив Володін.

Нагадаємо, 13 червня, низка російських ЗМІ повідомила про нібито смерть відомого актора та режисера Станіслава Говорухіна, проте перший заступник голови комітету Держдуми Росії з культури Олена Драпеко спростувала подібні чутки.

Довідка. Станіслав Говорухін відомий картинами "Десять негренят", "Ворошилівський стрілок", серіалами "Место встречи изменить нельзя", "Діти капітана Гранта" та іншими. Він також зіграв майже в 30 різних картинах.

Говорухін був кандидатом в президенти Росії на виборах 2000 року. Він набрав 0,44% голосів. У 2012 році був головою передвиборчого штабу Володимира Путіна. У 2013 році став співголовою Центрального штабу "Загальноросійського народного фронту". Крім того, він очолював комітет Держдуми з культури.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...