Хіти тижня. Поклали голову за Україну: Подробиці та фото трьох бійців ЗСУ, які загинули напередодні на Донбасі

Військові отримали поранення, несумісні з життям в результаті обстрілу українських позицій з заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів і артилерії.

Ілюстрація:Цензор.нетСеред загиблих на Донбасі 27 червня від обстрілу бойовиків бійців ЗСУ було двоє уродженців Дніпропетровської області і один солдат з Харківської області. Про це повідомляється у Facebook на сторінці 93-ї окремої механізованої бригади, зазначають Патріоти України.

За даною інформацією, троє бійців отримали поранення, несумісні з життям в результаті обстрілу українських позицій з заборонених Мінськими угодами 120-мм мінометів і артилерії.

"35-річний солдат Олександр Борисович Холін із міста Вовчанськ Харківської області захищав Україну у складі 93-ї бригади з квітня 2016 року. Ветеран бойових дій на Луганщині (Кримське) і на Донецькому напрямку. Вдома Олександра не дочекалася з війни дружина Яніна.

Солдату Володимиру Володимировичу Дьяченку в цьому році виповнилося 50. У селі Семенівка Томаківського району Дніпропетровської області у полеглого воїна залишився син Руслан. З Дніпропетровщини був родом і третій загиблий - солдат Дмитро Васильович Петрушенко 1971 року народження. Його поховає власний батько...", - йдеться в повідомленні.

Тісу перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...

Австралієць здійснив заплив на каное виготовленому з величезного гарбуза (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 9:05

Житель австралійського штату Новий Південний Уельс організував сплав по річці на величезному гарбузі, повідомляє ABC News. . За словами Пікока, 407-кілограмовий гарбуз на ім'я Тормунд, названий на честь персонажа Гри престолів, став найбільшим гарбуз...