Хіти тижня. Поки не скрізь: Українцям заборонять приносити квіти на цвинтар

Иллюстрация: magomagii.ru

Влада Дніпра вирішили ускладнити городянам відвідування кладовищ. Як стало відомо, з початку 2018 року на території кладовищ міста буде заборонено встановлення столів і огорож, повідомляють Патріоти України. Крім того, буде заборонений і продаж штучних квітів і вінків.

“Ми не хочемо збільшувати території кладовищ. Крім того, установка огорож заважає проходити до деяких могил, косити траву і обрізати дерева. Вже встановлені огорожі, і столи не будуть демонтовані. Відтепер облаштовувати на кладовищах можна тільки лавки”, – пояснили в мерії.

Також там пояснили, що заборона на пластикові квіти пов’язана з дорожнечею і проблемою вивезення таких відходів. Як поскаржився чиновник, тільки з одного кладовища Дніпра за минулий рік вивезли 45 тонн вінків.

Крім того, цим же документом передбачається “приховування продажу” будь-ритуальної символіки, так як “зараз такі товари відкриті реалізують на вулицях міста”.

Яку пенсію можна буде отримати з зарплатою 10 тис. грн

неділя, 28 квітень 2024, 8:45

В Україні з зарплатою в 10 тис. грн та з 35 роками стажу можна розраховувати на пенсію, розмір якої сягає всього 2818,8 грн. Розмір виплати залежить від кількох показників, передають Патріоти України. Про це йдеться в публікації OBOZ.UA. Так, згідно з ...

У Німеччині росіянин зарізав двох українців. Підозрюваного затримали по гарячих слідах

неділя, 28 квітень 2024, 8:41

Увечері суботи, 27 квітня, у німецькому місті Мурнау на території торгового центру виявили двох молодих українців з ножовими пораненнями. У вбивстві підозрюють громадянина Росії. Про це повідомила місцева поліція. Зазначається, що 36-річний потерпілий ...