Хіти тижня. ​Поки росіяни оклигували від важких втрат під Мар’їнкою, бійці відзначали у спокої день ЗСУ (відео)

У штабі припускають, що ворог готується до реваншу. Однак швидко зібратись з силами не виходить – не той пішов окупант, як німці після 1943-го, жартують українці.

Українські військові на передовій більше за святкові страви та подаровану нову техніку радіють нагородам, котрі є знаком визнання та шанування їх щоденного подвигу та ризику життям в зоні АТО, пише кореспондент Ганна Бока, зазначають Патріоти України. В день створення ЗСУ грамоти дісталися навіть крайніх перед ворожими позиціями українських окопів біля Мар’їнки, ідеться в сюжеті ТСН.

Там днями відгримів серйозний бій, під час якого військові підбили ворожу техніку та завдали втрат живій силі противника. За даними радіоперехоплень, бойовики мали кількох убитих і поранених, котрих евакуйовали в тил під прикриттям ночі. Лише після прочуханки від українських бійців проросійські бандформування принишкли та зупинили турбуючий вогонь і провокаційні обстріли. Тож самі солдати ЗСУ отримали гарну нагоду посвяткувати та отримати мотивацію для наступних перемог.

За сумлінну службу на очах журналістів нагородили підвищенням звання вже старшого сержанта Ярослава Кондратюка. Він на фронті з 2014 року, був двічі поранений, пережив бої в Дебальцевому, а нині оберігає Україну насамперед заради рідних, котрим і присвячує свою нагороду. Солдат Сергій Босенко на війні лише півроку, але вже отримав свою першу відзнаку. На ній 20-річний боєць зупинятися не збирається. "Генерал!", - озвучує мету військовослужбовець. А поки грамоту він відправить матері до Києва, аби вона раділа та пишалася своїм сином.

Іван із Франківська вдруге повернувся на фронт, бо ніде в цивільному житті не знайшов таких надійних друзів. Разом із якими, попри свято, витримує посилений режим, бо в штабі АТО мають підстави чекати провокацій від противника. За перехопленою інформацією, бойовики збираються обстрілювати людей на окупованих землях і звинуватити у цьому українських армійців.

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...

"Ти шо - москаль?": Кікбоксер із РФ епічно поскаржився на українців та латишів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:16

Він поскаржився на те, що у Харкові, де він жив на початку повномасштабного вторгнення армії агресорів в Україну, його ображали через мову. "Нам із дружиною було важко в Європі, де сильна русофобія, там про росіян говорять або погано, або ніяк. Усіх зм...