Хіти тижня. "Поки живий, але це питання часу": У мережі показали жорстокого вбивцю українців на Донбасі (фото)

Найманець із позивним "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР", не може похвалитися, що "злі укри" йому дозволяють жити спокійно.

Окупанти на Донбасі. Фото: соцмережі.

Українські волонтери оприлюднили фотографію російського найманця, який вбиває учасників Операції Об'єднаних сил на Донбасі. Його світлину опублікували на сторінці організації "Повернись живим" у Facebook, передають Патріоти України.

Підозрюваний у вбивствах українців воює на боці терористів "ДНР". "Це – вбивця українців, бойовик "Утьос", так званий командир 9-го полку "ДНР". Поки живий, але це питання часу. Сидить, "бідолаха", ламає голову, що робити з черговою партією гуманітарної допомоги у вигляді двох десятків пакетів "Гемостоп", – підписали знімок у соцмережах.

Волонтери також зазначили, що українські захисники дають оперативні й адекватні відповіді на обстріли окупантів. "Не так давно "якимось дивом" у бойовиків згорів пункт управління артилерією зі складом боєприпасів і гаубицею Д30", – поділилися успіхами ООС у соцмережі.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...