Хіти тижня. Поліція ніяк не реагує: Київський залізничний вокзал "зачистили" від ромів (відео)

Пасивна позиція відомства Авакова на розгул етнічних банд у великих українських містах сильно дратує громадян. Адже "політика страуса" з боку правоохоронців і призводить до самосудів і до ще більшої критики міжнародних гуманітарних структур.

Вокзал у Києві. Фото: IGotoWorld.

Увечері вівторка, 23 жовтня, група активістів прогнала з київського залізничного вокзалу всіх помічених там ромів. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook активіст С14 Сергій Бондар, передають Патріоти України.

На наданому ролику він не демонструє сам процес вигнання. Видно тільки групу з приблизно шести осіб жіночої статі, що відійшли подалі від будівлі вокзалу. Крім того, видно, як працівники комунальних служб наводять лад там, де недавно були стоянки ромів.
Були прибрані від сміття лавки і вимиті підземні переходи, які, як стверджують активіст, використовувалися в якості туалетів. Бондар каже, що вдалося домогтися зачистки без звернень, а просто за допомогою публікацій в facebook. Напередодні Сергій Бондар повернув жінкам вкрадені ромами гаманці з грошима та документами.


"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...