Хіти тижня. Попалась: Поліція затримала 20-літню поплічницю бойовиків на Донбасі

Під час проведення бойових дій на території Слов'янська та району пособниця бойовиків разом із співмешканцем виїхала до Донецька.

Фото: ЗМІ

У Слов’янську поліція затримала 20-річну дівчину, яка у квітні 2014 року разом із "однодумцями" перевіряла автомобілі на в'їзді до міста. Потім вона виїхала до Донецька, де продовжила "служити" в так званій "ДНР", повідомляють Патріоти України.

За словами дівчини, квітні 2014 року прийшла до своїх друзів, які "чергували" на блокпосту біля пожежної частини у мікрорайоні Артема. Поспілкувавшись з прихильниками "руського миру" та їхніми кураторами, дівчина активно долучилась до "роботи": вона перевіряла документи водіїв та пасажирів, оглядала салони автомобілів, що в'їжджали у місто, повідомили у поліції.

"Коли її приятель загинув під Дебальцевим, дівчина ще деякий час попрацювала на так звану "ДНР", але згодом зрозуміла, що "нікому не потрібна". Тоді мешканка Слов'янська й вирішила повернутись додому", – повідомили у поліції.

Наразі встановлюються деталі "служби" пособниці у Слов'янську та Донецьку.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...