Хіти тижня. "Поповнив список обурівших хамовитих імперців": Музикант Шнуров зробив заяву про приналежність Криму (відео)

Однак давати концерти в ОРДЛО, які також є окупованими територіями, фронтмен групи "Ленінград" відмовився, посилаючись на існуючу небезпеку.

Сергій Шнуров. Фото: spletnik.ru.

Лідер відомої російської групи "Ленінград" Сергій Шнуров в ефірі телеканалу "Дождь" висловився щодо належності окупованого Росією Криму. Відео інтерв'ю музиканта було опубліковано на сайті YouTube, передають Патріоти України.

Один з ведучих програми запитав у Сергія Шнурова про гастролі на окупованій території. "Всі спірні території. У мене дача стоїть на колишній фінській території. І що мені тепер туди не їздити?" – зазначив Шнуров.

Однак давати концерти в ОРДЛО фронтмен групи "Ленінград" відмовився, посилаючись на існуючу небезпеку. "Шнур офіційно поповнив список обурівших хамовитих імперців", - написав на своїй сторінці в Facebook Мірко Саблич.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...