Хіти тижня. "Пора бежать из России?": Стало відомо, навіщо Пугачова таємно возила дітей на Кіпр

Наскільки відомо, співачка та її чоловік придбали просторі апартаменти в одному з найбільш зручних і сучасних районів міста.

Фото: ЗМІ

Російська примадонна Алла Пугачова, її чоловік Максим Галкін та їхні двійнята Гаррі і Ліза на початку березня були помічені в одному з кращих готелів острова на Кіпрі, повідомляють Патріоти України.

Як вдалося з'ясувати журналістам, раніше зіркова родина вже відвідувала країну з метою придбати дорогу нерухомість, що дає їй право отримати європейські паспорти.

"Сімейство прилетіло у справах, пов'язаних із торішньої покупкою нерухомості на Кіпрі і отриманням громадянства цієї країни. Тут діє програма, згідно з якою будь-хто може отримати європейський паспорт, інвестувавши в нерухомість країни від 2 млн євро", - розповіли виданню Starhit у готелі, де проживала родина Пугачової.

"Їхні апартаменти знаходяться у районі Неаполіс - на кордоні старого історичного міста і туристичної зони. Це унікальний проект зі значною інфраструктурою, величезними зеленими територіями. Будинок Алли Борисівни і Максима вже зданий, але житлоплощі потрібні обробка і ремонт. Дітей подружжя довелося привезти, тому що зараз для оформлення деяких документів була необхідна присутність всіх членів родини", - розповіли журналістам кіпрські ріелтори.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...