Хіти тижня. Посеред вулиці у Римі українка виконала оперну партію, викликавши бурхливе захоплення серед італійців (відео)

Аплодували майже всі перехожі.

Софія Чайка на вулицях Риму. Фото:скрін відео

Дівчина зі Львова, Софія Чайка, в Римі посеред вулиці виконала оперний твір і викликала велике захоплення не тільки у перехожих. За кілька днів відео з її співом тільки в Facebook назбирало понад 14 мільйонів переглядів і майже півмільйона розповсюджень. Про це на своїй сторінці в Facebook пише популярний у Львові теле- і радіоведучий Тарас Гаврик, зазначають Патріоти України.

Він поширив відео, яке зняв один з очевидців, італієць Бруно Валло. На кадрах видно, як скромно одягнена дівчина посеред вулиці виконує оперну партію, і після цього їй аплодують ледь не всі перехожі.

В італійському сегменті інтернету відео з оперним співом українки посеред вулиці в Римі отримало велику популярність.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...