Хіти тижня. Послати "рідного" Бацьку: Дівчина не пропустила на переході кортеж Лукашенка (відео)

Дівчина перейшла дорогу на "зелений", пропустивши лише перший автомобіль з колони.

У білоруському місті Гродно, куди 19 жовтня з візитом прибув Олександр Лукашенко , дівчина, яка переходила дорогу, не пропустила президентський кортеж. Відео курйозу опублікував місцевий портал NewGrodno, передають Патріоти України.

На записі видно, як дівчина переходить дорогу на зелений сигнал світлофора, пропустивши лише перший автомобіль з колони.

Портал відзначає, що сам Олександр Лукашенко на той момент в складі кортежу не пересувався, так як повинен був приїхати в Гродно лише на наступний день.

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...