Хіти тижня. "Повна дурниця": Нардеп Попов розповів, чому син пішов грабувати магазин

Ігор Попов. Фото: newsone.ua

Нардеп від "Радикальної партії Олега Ляшка" Ігор Попов заявляє, що достеменно не знає мотивів, які спонукали його сина піти грабувати магазин, але останній казав про "влив і спір". Про це він сказав в Оболонському суді напередодні засідання з обрання запобіжного заходу його 14-річному сину, який 26 листопада вчинив з товаришем розбійний напад на магазин, повідомляють Патріоти України.

Попов розповів, що під час слідчих дій говорив з сином мало.

"Коли його допитували, ми були присутні, і ми могли чути все, що він відповідає. Я міг сказати йому кілька емоційних слів про те, що як він недобре вчинив", - сказав нардеп.

"Він говорить про якийсь там вплив, щось "на спір" було чи хтось його "на слабо" брав. Це повна дурниця.

Зрозуміло, я не вірю в корисливі мотиви. Я не скажу, що в нас сім’я якась багата, але якщо треба було йому щось, кросівки якісь, то я йому казав, дочекайся чорної п’ятниці і купи на розпродажі. Такі потреби ми задовольняли. Дурниць ми не купували, він їх і не просив", - сказав Попов.

Він додав, що наразі одним з його завдань є випитати, "що то за мотиви були" і надолужити у вихованні.

Попов також додав, що те, що сина трохи побили під час затримання "може, не дуже законно, але справедливо".

"Претензій у мене нема до того, хто це зробив, чи це були свідомі покупці, чи ті наряди, які приїхали. Заслужив – значить хай так", - сказав Попов.

За словами нардепа, він не вірить, що син причетний до інших розбійних нападів у Києві, але не заперечує, щоб правоохоронці все ретельно перевірили, а син брав участь у слідчих діях і в очних ставках.

"Усе, що треба, все ми будемо робити по закону", - підсумував Попов.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...