Хіти тижня. "Працівник місяця в МакДональдс": Стало відомо, чим займається українська співачка, яка втекла в Москву (фото)

Зірка зазначила, що щасливо проводить час, з користю та на позитиві.

Фото: woman.ua.Опальна українська співачка Аліна Гросу, яка сьогодні проживає і працює в Москві, взяла участь в акції від мережі ресторанів "Макдональдс" в Москві. Про це свідчить фото, опубліковане в Instagram-акаунті артистки, передають Патріоти України з посиланням на bzns.media.

"Ну просто... працівник місяця", - підписала Аліна Гросу кадр, на якому відображена в ролі працівника "МакДональдса.
Виявилося, що в мережі ресторанів пройшла благодійна акція, в якій і взяла участь співачка.
"Ми були щасливі провести цей час саме так, з користю і на позитиві..з піснями і приємним спілкуванням", - пояснила артистка.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...