Хіти тижня. "Праздник удался": На Донбасі після Нового року почали різко вмирати терористи "Л/ДНР"

Троє терористів підірвалися на власному мінному полі - один із них загинув, ще двоє отримали важкі поранення.

Ілюстрація: ЖЖ

На окупованому Донбасі майже вдвічі зросла кількість небойових втрат серед терористів "Л/ДНР". Про це на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник, посилаючись на дані Головного управління розвідки, повідомляють Патріоти України.

За даними розвідки, незважаючи на введення режиму припинення вогню і значне зниження інтенсивності обстрілу, кількість небойових втрат серед бойовиків зросла майже вдвічі, що нині становить понад 50% від загальної кількості убитих і поранених.

За словами Мотузяника, протягом доби від передозування наркотиками та зловживання алкоголем померли троє військовослужбовців російсько-терористичних військ, один з яких був офіцером.

Крім того, троє терористів підірвалися на власному мінному полі - один із них загинув, ще двоє отримали важкі поранення.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...