Хіти тижня. "Президент вже прийняв рішення": Уляні Супрун підготували заміну

Семен Глузман впевнений, що Петра Порошенка підштовхнули до прийняття рішення поради зі США.

Семен Глузман. Фото: kr24.com.ua.

Президент Асоціації психіатрів України Семен Глузман розіслав лист головам психіатричних лікарень, де повідомив, що Петро Порошенко прийняв рішення відправити у відставку в.о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун, передають Патріоти України.

"Президент прийняв рішення про усунення Супрун. Саме тому в суд пішли позовні заяви від депутатів. І суд викликає Супрун. Але вона ігнорує ці запрошення. Її зміщення погоджено з Гройсманом. Якщо вона не погодиться піти в такій ситуації, буде відкрито (або вже відкрито ) кримінальну справу в зв'язку зі зникненням грошей, призначених для закупівлі медикаментів. Це розкрила Рахункова палата", - йдеться в листі Президента Асоціації психіатрів.

У числі іншого Глузман зазначив, що готова і узгоджена нова кандидатура на пост керівника МОЗ. "Я з ним знайомий і неодноразово обговорював необхідні кроки. Він все розуміє і називає своє майбутнє призначення стратою на електричному стільці", - йдеться в тексті розсилки.

Особисто Семен Глузман достовірність даних медійників підтвердив. "Якщо залишиться Петро, то я приблизно розумію, кого можуть призначити міністром. Він - депутат, нормальна людина... Петро сказав її (Супрун - ред.) гасити вже. Але, очевидно, тиск йде якийсь. Американський тиск, очевидно", - розповів пресі президент Асоціації психіатрів України.

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...

"Третій тиждень продукти шукаємо по всій області": Військовий поскаржився на забезпечення харчуванням

четвер, 25 квітень 2024, 23:30

Обрані ДП "Державний оператор тилу" постачальники провалили забезпечення харчування військових частин 59 бригади. Про це у коментарі для LIGA.net. повідомив заступник командира однієї з військової частини полковник Олександр Заїченко, передають Патріо...