Хіти тижня. Прямо посеред ночі: У мережі розповіли про "звірства" ЗСУ в Донецьку

Особливо обурена "вата", яка скаржиться на "справжні муки" через ЗСУ.

Ілюстрація: zn.ua

У мережі розповіли про те, як українські військові "знущалися" над селищем Жовтневий у Донецькій області. Про це на своїй сторінці в Facebook написав український політтехнолог Олексій Голобуцький, повідомляють Патріоти України.

Так, він зробив репост запису користувачки Ірини Лашкевич, яка написала: "Вчора у Пісках встановили гучномовці (ЗСУ - ред.) і включали гімн України о 01:00, 02:00, 03:00 ночі. Знущалися над селищем Жовтневий (Донецьк)".

"Нічого, вам корисно звикати: ритм і загальна бадьорість громадських робіт, на які ви поголовно підете після повернення України на окуповані території, буде задавати саме гімн України!" - прокоментував Голобуцький.

Нагадаємо, раніше терористи отримали жорсткий наказ від ватажків "Л/ДНР".

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...