Хіти тижня. Про загадкову загибель київського ресторатора на одному з курортів Єгипту

11 травня під час відпочинку на відомому єгипетському курорті Шарм-ель-Шейх за загадкових обставин загинув київський ресторатор Валерій Петров.

Валерій Петров (ліворуч) і Армандо Шадон

Що стало причиною смерті, друзі загиблого не знають досі. Про це в ексклюзивному коментарі Обозревателю розповіла подруга Петрова співачка Алла Медведєва, передають Патріоти України.

"Два наших друга, ювелір Армандо Шадон і ресторатор Валерій Петров, поїхали відпочивати в Єгипет. 11 травня, як завжди, вони пішли на пляж. Армандо розповідає, що коли Валера вийшов з моря, у нього на нозі була якась ранка. Вже через хвилину йому стало погано, він впав... Його відвезли в лікарню, намагалися якусь допомогу надати - але нічого не змогли зробити. Валера помер", - говорить Медведєва.

За її словами, через три доби після загибелі Петрова, його близькі не знають причини смерті і насилу добилися дозволу на евакуацію тіла в Україну. "Три дні домагалися, щоб тіло Валери передали додому. Боялися, щоб все не затягнулося і там не почався Рамадан, бо тоді взагалі зробити це було б проблематично... Підключили всіх друзів публічних, діймали консула, тому що всі ці три дні в консульстві нічого не робили. Говорили: потрібно, щоб родичі звернулися письмово... Ну а якщо у людини немає родичів? Або вона з ними не спілкується?.. Добре хоч, там, на місці, був наш спільний друг, він там всіх смикав. І після того, як ми пригрозили підключити ЗМІ - в консульстві нарешті заворушилися ", - повідомила Медведєва.

Подруга загиблого підкреслює: на здоров'я Валерій Петров не скаржився. "Абсолютно здорова людина вмирає в чужій країні. Та вони повинні були максимально оперативно все зробити! Знаєте, я чомусь впевнена, що був би на місці Валери якийсь європеєць або американець - так би і було. Це нас чомусь вважають всюди "другим сортом", - обурюється Медведєва.

За її словами, знайомі загиблого зараз збирають гроші на перевезення його тіла в Україну.

Опублікував: Олег Устименко

Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...