Хіти тижня. Пробач, педофіле! Маск влаштував перепалку з дайвером, який рятував дітей у Таїланді

Засновник Tesla і SpaceX Ілон Маск назвав “педофілом” учасника операції з порятунку дітей із затопленої печери в Таїланді. Відповідне звинувачення Ілон Маск опублікував на своїй сторінці у Twitter, але пізніше видалив повідомлення, повідомляють Патріоти України.

Так, підприємець назвав Вернона Ансворта “педофілом” у відповідь на слова Ансворта про те, що міні-субмарина, яку Маск запропонував використовувати для евакуації дітей, це “піар-трюк”. Антсворт раніше також говорив у коментарях для ЗМІ, що у підводного човна Маска “немає абсолютно жодних шансів”. Представники Маска і його компанії на запит CNN про коментарі не відповіла.

До слова, минулого тижня Маск розповів, що особисто доставив у Таїланд у печеру Тхам Луанг Нанг Нон міні-підводний човен, який можна використовувати для евакуації людей.

Однак рятувальники відмовилися використовувати апарат. Глава рятувального штабу назвав міні-субмарину “хорошою і просунутою технологією”, але зазначив, що для операції її використання “недоцільне”.

Нагадаємо, дитяча футбольна команда Вепрі разом з тренером опинилися у печері 23 червня. В той день пішли дощі, і та печера виявилася заблокованою. Дайвери виявили дітей 2 липня, а до десятого липня діти та їх інструктор були врятовані.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...