Хіти тижня. Продавали людей на органи у Москву: У Києві затримали небезпечну банду

Жертви були впевнені, що вони продадуть виключно частину своєї печінки та отримають за це великі гроші.

Аеропорт "Бориспіль". Фото: РБК.

У столичному аеропорту затримали членів міжнародної банди, які торгували людьми на органи. Про це повідомляє sud.ua, передають Патріоти України.

Завдяки цьому врятували життя 21-річній дівчині і трьом хлопцям-підліткам: 14-ти, 15-ти і 16-ти років. Всі вони свідомо прямували в Москву, щоб продати частину власної печінки за 50 тисяч доларів США.

Пізніше стало відомо, що всі четверо були з добре забезпечених сімей. Як з’ясувалося, дівчині не вистачало грошей на одяг і прикраси, а хлопці хотіли купити позашляховики, які ніяк не хотіли купити їм батьки. В даний час слідство тільки починає встановлювати, скільки українців уже встигли вивезти до Москви.

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...