Хіти тижня. Прокралась на "хвості" Freedom Ballet: Ані Лорак вперше з 2014 року виступила у Києві, та ще й в "Палаці Україна" (відео)

Оскільки виступ одіозної співачки тримався у таємниці, це стало "сюрпризом" і для активістів, які декілька років поспіль зривають у столиці концерти проросійських виконавців.

Ані Лорак виступила у Києві. Фото: скріншот з відео.

Ані Лорак стала спеціальною гостею на концерті "FREEDOM BALLET 15 років", присвяченому ювілею танцювального колективу. Він пройшов у "Палаці Україна" ввечері 14 листопада. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на kp.ua.

Імені Ані Лорак не було заявлено на афіші, але напередодні керівник балету Олена Коляденко обіцяла влаштувати сюрприз для глядачів - очевидно, це він і був.

Співачка вийшла на сцену в чорному комбінезоні. Вона виконала свою пісню "Ти ще любиш", прем'єра якої відбулася в 2017 році. Якби ім'я Ані Лорак було заявлено на афіші заздалегідь, активісти могли влаштувати протести. А так їх вдалося уникнути. На концерті свої пісні також виконали Макс Барських, Оля Полякова, Наталія Могилевська, Лайма Вайкуле.

Перевірте своє! Названо прізвища, які вказують - ваші предки вели розгульне життя

вівторок, 19 березень 2024, 3:25

Деякі українці отримували родові імена за рисами характеру, професіями чи особливостями зовнішності. Існує перелік українських прізвищ, які давали справжнім ловеласам, передають Патріоти України. На генеалогічному порталі "Рідні" можна дізнатися, які у...

"Крім борделю, ніде не побачите": У Швеції телеведуча назвала українок повіями, і відмовилась вибачатись за свої слова

вівторок, 19 березень 2024, 0:55

Посольство України у Швеції закликало журналістку публічно вибачитися перед українками, на що та відповіла, що їй немає за що вибачатися. . У Швеції журналістка Елаф Алі під час ефіру розважальної програми "IFS — invandrare för svenskar" на національн...