Хіти тижня. Прощавай, Аркадійовичу: Одеські активісти зірвали виставу Костянтина Райкіна

Адміністрація Українського театру змушена була заявити про скасування концерту, після чого з будівлі почали виводити глядачів, які прийшли на спектакль російського артиста.

Костянтину Райкіну не дали виступити у Одесі. Фото: соцмережі.

Група активістів увірвалася в Одеський академічний український музично-драматичний театр імені В. Василька та зірвала виступ відомого російського артиста, художнього керівника театру «Сатирикон» Костянтина Райкіна. Про це повідомляють Патріоти України із посиланням на українські ЗМІ.

Поетичний моноспектакль «Над балаганом небо ...» почався, як і було анонсовано, о 19.00, однак в зал театру проникли молоді люди, обличчя багатьох з яких були закриті пов'язаними масками-хустками. Вигукуючи «Слава Україні, героям - слава!», вони спробували залізти на сцену. Райкін покинув її і пішов за лаштунки. Глядачі стали обурюватися. В одному з невідомих впізнали екс-голову Одеської обласної організації «Правого сектора» Сергія Стерненка, який постійно повторював: «Райкін відкрито підтримав анексію Криму, йому не місце в Україні ...».
Частина глядачів вступила зі Стерненком в відкриту дискусію, доводячи, що «мистецтво Райкіна - поза політикою», а самому активісту з його «доводами» слід звернутися в СБУ. Стерненко і його супутники були непохитні: «Райкін-кримнашіст, ворог України».

В театр прибула поліція - за викликом глядачів, однак правоохоронці практично не втручалися в ситуацію. Адміністрація Українського театру змушена була заявити про скасування концерту, після чого з будівлі почали виводити глядачів, які прийшли на спектакль російського артиста. Деякі глядачі залишаються в залі досі.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...