Хіти тижня. "Просто я вмію одягнутися": Ірина Луценко підняла емоційну "хвилю" в мережі

Обурені наполягають, що дарма дружина генпрокурора намагається розповідати про "свій особливий стиль".

Ірина Луценко. Фото: УНІАН.

Народний депутат України і дружина генерального прокурора Ірина Луценко різко відповіла на критику свого зовнішнього вигляду і стилю одягу. Вона зазначила, що шиє собі сукні на замовлення і не купує одяг елітних брендів, передають Патріоти України.

Розповідаючи про своє вбрання на церемонії вручення премії «Жінка ІІІ тисячоліття», Луценко зазначила: «Я не була ні в «Шанель», ні в «Діор». Що стосується сукні, то я дуже багато шию. В Україні взагалі можна купити будь-яку тканину будь-якої марки. Звичайна, розшита бісером тканина; плаття було пошито за три дні. Шила його, щоб мати можливість кудись вийти. Розумієте, я помітно схудла за останній час, тому довелося пошити плаття».

Також вона додала, що сережки, якими вона тоді доповнила свій образ, – це «звичайна біжутерія, хороша репліка, не більше того». «Просто я вмію одягнутися. Але це не означає, що це обов’язково повинні бути дорогі марки», – наголосила дружина генпрокурора України.

Зазначимо, таку заяву жінки "третього тисячоліття" бурхливо зустріли в мережі. «Аморальність третього тисячоліття з міждуп’я», «Вона думає, що комусь цікава?», «Зарозумілість у мадам явно зашкалює! Ось коли пишуть, що у неї свій стиль, як кажуть театрали – не вірю, її стиль – кричати винеси козла! І це жінка третього тисячоліття? (Ймовірно до нашої ери)”, “Срамота третього тисячоліття», “На дружині Луценка все виглядає, як на корові сідло. Про жінку тисячоліття я б на її місці взагалі мовчала. За що її туди запросили і дали титул? За те, що вона дружина генпрокурора? Ні краси, ні розуму, ні благих справ на благо України», «Стиль Луценко – дороговизна і несмак. Це правильно, що вона не купує брендові речі, марно було б, виглядали б на ній, як ганчірки на вішалці!», – пишуть в інтернеті.

Нагадаємо, нещодавно дружина глави Генпрокуратури, нардеп Ірина Луценко прийшла в парламент в яскраво-червоному взутті відомого бренду Jimmy Choo. Вартість пари взуття $1 095, або 29 674 гривні за курсом НБУ на 07.12.2017 року.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...