Хіти тижня. "Просто страх і жах!": Співачку, яка відреклась від України, висміяли за "дикі" танці в "капцях і нічній сорочці" (відео)

Лоліта, перебуваючи в доброму гуморі, в громадському місці почала енергійно рухатися під музику. Їй здавалося, що це добре виглядало, але так вирішили далеко не усі...

Лоліта Мілявська. Фото: соцмережі.

Російська співачка Лоліта Мілявська влаштувала танці в аеропорту в США перед польотом у Нью-Йорк. Відеозапис опубліковано на сторінці співачки в Facebook, передають Патріоти України.

Лоліта, перебуваючи в доброму гуморі, в громадському місці почала енергійно рухатися під музику. Така витівка сподобалася далеко не всім її прихильникам, які зазначають, що Лоліті варто бути стриманішою. Багато коментаторів також зазначають потворний зовнішній вигляд артистки.

"Хотіла піти на концерт... Вже не хочу, скромніше Лолочко, за дорожче будете!" "Нічого жіночного і жіночого я в ній не бачу, хоч трохи треба себе поважати", "Сильно курнули і видок бажав би бути краще, адже дівчина ж публічна", "Це просто страх і жах"," Я поважаю Лоліту, але тут таке враження що ця кудлата жінка втекла з психушки", "Дуже сумне видовище", - пишуть користувачі мережі.

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...

Пам'ятник вже виготовлено: Одеса відмовила у встановленні погруддя Герою, який підірвав разом із собою Генічеський міст на початку повномасштабного вторгнення (фото)

неділя, 28 квітень 2024, 15:18

Історико-топонімічна комісія при виконавчому комітеті Одеської міської ради відмовила у встановленні погруддя Віталія Скакуна, який на початку повномасштабного вторгнення підірвав разом із собою Генічеський міст, щоб зупинити ворога. Про це повідомив г...