Хіти тижня. "Прозріння": Кримчани завили від російської окупації

Через 3 роки після анексії Криму жителі півострова зрозуміли, що Росії потрібна лише земля і окупанти не збираються дбати про місцеве населення.

Відповідний крик душі жінки з Севастополя опублікував у своєму Twitter-акаунті журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Я дуже хотіла повернутися у РФ. Ми раділи. А зараз шоковані!!! Севастопольців позвільняли з робочих місць. Понаїхали з материка і звідусіль. Зайняли робочі місця, як ніби нас в Севастополі більше немає. Це мені нагадує навалу таргані. У Севтеплоенерго, наприклад, приїхав новий начальник зі свитою і навіть своїм водієм. Так ось, фахівець-севастополець там зараз отримує 20 тис. рублів. А водій - 50 тис. рублів. Люди, ми не потрібні були РФ, потрібна була наша земля !" - поскаржилася мешканка півострова.

Користувачі мережі нагадали, що безкоштовний сир буває тільки в мишоловці і жителі півострова, які підтримали окупацію, зараз розплачуються за власну дурість.

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...

Хтось гниє, а в когось все нормально: Речник Повітряних сил ЗСУ жорстко пояснив, коли закінчиться війна

вівторок, 7 травень 2024, 23:05

Речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш поділився особистою думкою про те, коли може закінчитися війна з Росією, передають Патріоти України. Він наголосив, що ситуація дуже мінлива: ми пам’ятаємо, як ще влітку минулого року покійний очільник ПВК "Вагнер" ...